Beste lezer,

Wij hebben onze huisstijl en website aangepast. Nu vraagt u zich natuurlijk af waarom?

Dit heeft eigenlijk verschillende redenen. Ten eerste is Zandberg BV, al sinds 1991 een bekende naam in de regio, toe aan een nieuwe uitstraling die voldoet aan de wensen van nu en de nabije toekomst. Hoe mooi is het om deze nieuwe uitstraling te presenteren bij ons: 25-jarig bestaan!

Naast dit heugelijke feit zijn er intern enkele verschuivingen geweest en willen wij alle services die wij dagelijks naar volle tevredenheid uitvoeren, nog beter en méér onder de aandacht brengen bij onze doelgroep. Velen van u weten al veel langer dat wij meer zijn dan een loodgieter en onze kennis en expertise veel verder gaat.

Zandberg, méér dan een loodgieter.

Mensen blijven tegenwoordig het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Zandberg BV realiseert steeds vaker complete woningaanpassingen die zelfstandig blijven wonen mogelijk maken. Ook als u wat minder mobiel bent. Naast het loodgieterswerk wat wij uitvoeren, beschikken wij ook over een moderne showroom waar de woningaanpassing opties worden getoond.

Zo lang mogelijk veilig thuis wonen, dat is ons gezamenlijke doel.

Voor vragen over de website of anderszins, kunt u ons gewoon bereiken op de bekende contactgegevens: 076-5216436 of info@zandbergbv.nl.

Na de visuele verfrissing verandert er echter niets aan onze bedrijfsvoering. Wij blijven ook in de toekomst staan waar wij voor staan en wat wij al 25 jaar zijn: Dienstbaar. Doortastend. Deskundig.

Wij hopen dat u net zo enthousiast bent, als wij zijn.
Met vriendelijke groet,
Mart, Jaap en Pim van Hooijdonk

*Via deze weg willen wij het full-service marketing bureau “ROI verhogen | versterk je merk” uit Breda bedanken voor dit geweldige rebranding traject. Stay tuned want er volgt nog meer…