“Eigen haard is goud waard”. Het is een bekend gezegde wat aangeeft dat het nergens zo fijn is als in uw eigen huis. Daar wilt u logischerwijs zo lang mogelijk wonen, ook op oudere leeftijd. Maar het is niet onbekend dat het voor ouderen, en alle ouderdomsbeperkingen die daarbij horen, steeds moeilijker wordt om alles thuis te blijven doen. Met de juiste aanpassingen in uw woning kunt u zo lang mogelijk genieten van uw woning.

Zandberg BV en woningaanpassingen
Zandberg BV uit Breda is de specialist in woningaanpassingen op maat. Wij kijken samen met u naar uw woning en de aanpassingen die noodzakelijk zijn. Allen geheel aangepast aan uw beperking(en). Denk hierbij aan het geschikt maken/vergroten van de badkamer voor verzorging,  het aanbrengen van een traplift en meer. Zo kunt u zo lang mogelijk veilig, comfortabel en zelfstandig in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.

De verzilverlening
Gemeente Breda stimuleert het langer thuis wonen door middel van een zogenaamde ‘verzilverlening’. Middels deze verzilverlening is het mogelijk diverse aanpassingen in uw woning aan te brengen. Wij hebben een samenwerking met de gemeente Breda op het gebied van adviseren en uitvoeren van WMO-aanpassingen. Kijk voor meer informatie over hoe dit in zijn werk gaat en aan welke voorwaarden u moet voldoen op www.breda.nl/verzilverlening.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat!