Bij een hardnekkige verstopping, lekkage of beschadiging is een adequate oplossing belangrijk. Een probleem in uw afvoer/riool is altijd vervelend en er komt meer bij kijken dan u zou denken. Zeker omdat de impact van dit soort problemen groot kan zijn. Denk hierbij aan het opgraven en vernieuwen van het rioolstelsel.

In het geval van een rioolprobleem bij u thuis moet er vaak eerst een rioolonderzoek plaatsvinden om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Met behulp van speciale op afstand bestuurbare rioolcamera’s wordt uw riool geïnspecteerd en in kaart gebracht. Zo kunnen scheuren of breuken aan de riolering makkelijk worden achterhaald en vervolgens verholpen. Dit werk wordt gedaan door speciale inspecteurs met verstand van zaken.

Beschadigingen aan het riool komen helaas vaker voor en daarom raadt Zandberg aan om frequent uw totale riool te laten onderzoeken door middel van camera-inspectie. Zo wordt tijdig gesignaleerd wanneer zich beschadiging voordoen en houd je het riool up-to-date.

Heeft u een beschadiging, lekkage of ander rioolprobleem en behoefte aan een rioolonderzoek, of wilt u meer weten wat Zandberg voor u kan betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.