Ook in de sanitaire wereld blijft de technologie in rap tempo ontwikkelen. Een nieuwste ontwikkeling komt van de Zwitsers fabrikant Geberit. Zij komen nu met een doorspoelknop voor op het toilet die tegelijkertijd de lucht verfrist én ook nog met een app op uw telefoon te bedienen is. Benieuwd naar hoe dit voor uw toilet zou werken?

Technologische ontwikkelingen op het toilet zijn niet direct nieuw. Zo zijn er eerder al ideeën geweest om het toilet te kunnen bedienen met uw telefoon of om het water- en elektriciteitsverbruik inzichtelijk maken. Maar ook de gezondheid van de bezoeker statistisch bijhouden is al eens geopperd.

De slimme doorspoelknop van Geberit

Geberit heeft nu dus een stankvrij toiletsysteem geïntroduceerd. Het toiletsysteem wordt achter de doorspoelknop van het toilet gemonteerd. Nare luchtjes worden via de toiletpot en water aanvoerleiding naar de filter gestuurd. Deze reinigt de lucht en blaast deze terug de ruimte in via de zijkant van het bedieningspaneel. Het systeem maakt geen gebruik van chemicaliën en heeft alleen elektriciteit nodig. Daarnaast kan deze slimme doorspoelknop van Geberit op bijna ieder toilet van hetzelfde merk worden bevestigd.

Bediening met uw telefoon en meer

Wilt u de instellingen van dit systeem aanpassen, dan kunt u daarvoor een speciale app voor op uw telefoon of tablet downloaden. Snel en simpel uw eigen toilet bedienen met uw telefoon. Maar er is meer! De ingebouwde sensor signaleert wanneer er iemand nadert en activeert dan de geurzuivering automatisch. Eveneens gaat ’s nachts een oriëntatielicht onder de doorspoelknop aan waardoor u ook ’s nachts de weg naar de wc wordt gewezen.

Bent u benieuwd naar wat deze nieuwe technologie voor u kan betekenen? Of heeft u gewoon last van stankoverlast op het toilet? Neem contact op met Zandberg BV voor advies over deze doorspoelknop van Geberit of maak een afspraak en kom deze technologie zelf ondervinden in de vernieuwde showroom.