Zolang mogelijk thuis wonen in uw vertrouwde omgeving is een wens van iedereen op latere leeftijd. We worden met zijn allen steeds ouder en blijven ook op latere leeftijd vitaal. Maar er komt een tijd dat niet alles even makkelijk gaat zoals voorheen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan traplopen, naar het toilet gaan of douchen, dit kan, wanneer u ouder of minder valide wordt, een hele opgave worden.

Om te zorgen dat u zolang mogelijk in uw huidige woning kunt blijven wonen is het van belang uw woning op tijd van de juiste aanpassingen te voorzien. Er zijn legio aan woningaanpassingen mogelijk en ook uw vertrouwde loodgieter Zandberg BV kan u helpen met deze aanpassingen.

Heeft u een douche in het bad, of nog steeds maar één trapleuning op een steile trap? Pas deze dan nu aan en maak niet alleen uw woning veiliger, maar verhoog ook het woongemak.

Woningaanpassingen van Zandberg BV

Enkele voorbeelden van woningaanpassingen die Zandberg BV voor u kan realiseren:

–             Antislip vloer in de badkamer en toilet.

–             Toilet op de slaapverdieping.

–             Trappen voorzien van dubbele leuning.

–             Vergroten van de badkamer.

–             Verhoogd toilet plaatsen.

–             Inloopdouche i.p.v. douche in bad.

–             Wandbeugels plaatsen.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zoekt u een betrouwbare partij uit de regio Breda? Zandberg kijkt graag geheel vrijblijvend met u mee naar de beste oplossingen voor u.