Zandberg BV in het Welzijn Magazine

Afgelopen Oktober en deze maand December staan/stonden wij weer in het tijdschrift WELZIJN. Met als hoofdthema ‘Thuis Blijven’. Lees hieronder ons artikel.

“Een woning is jouw plek, daar wil je je thuis voelen”, zeggen Pim van Hooijdonk en Jaap van Hooijdonk van familiebedrijf Zandberg. “Wij zorgen ervoor dat mensen veilig in hun huis kunnen blijven wonen. Zonder te hoge opstappen en gladde tegels in de badkamer.”


Simpele aanpassing, groot effect?

“Veel mensen beginnen moeilijk te kijken als het om aanpassingen in hun huis gaat. Maar het is veel makkelijker dan het lijkt! We brengen hele simpele aanpassingen aan, die een groot verschil maken. Je kunt kiezen voor nieuwe antisliptegels, maar een vloercoating kan ook al doeltreffend zijn. Een veelvoorkomende aanpassing is een inloopdouche creëren in plaats van een hoge cabine. Of juist een bad gecombineerd met mooie, stevige beugels in combinatie met bijpassende douchestoelen. Daarbij doen we alles in eigen beheer, zonder wachttijden tussendoor.”

Denk aan de toekomst.

In de showroom spreken Jaap en Pim allerlei mensen. “Wat wij iedereen willen meegeven: wacht niet te lang, denk na over de toekomst. Het belangrijkste is in elk geval dat je problemen  voor bent. Dat probleem is vallen. Ziekenhuizen en revalidatatie wil je voorkomen zeker nu. Dat kan zo makkelijk”.


Zandberg BV

Natuurlijk zijn er legio voorbeelden te noemen. Het voordeel van Zandberg BV is dat wij een breed team van loodgieters en specialisten hebben.

Wilt u graag eens uw verbouwplannen met ons bespreken? Dan kan vrijblijvend. Neem contact met ons op of bekijk enkele van onze recentelijk gerealiseerde projecten!