Met de steeds extremere temperaturen is klimaatbeheersing zeer actueel in Nederland. Toepasbaar op zowel het verwarmen als het koelen van het huis, zorgt een klimaatsysteem voor een prettig leefklimaat in uw woning. Zorg dat u er zowel tijdens de warme zomers als de koudere winters aangenaam bijzit!

Watts Vision systeem

Een van de mogelijkheden binnen klimaatbeheersing van uw huis is het aanleggen van een slimme thermostaat. Met Watts Vision systeem regelt u voor elke ruimte in uw woning, afzonderlijk de temperatuur. Hiermee houdt u de controle over alle ruimtes die verwarmt worden, bespaart u energie en kan zo binnen de woning uw eigen comfortzonde creëren.

Middels deze technologie kunt verschillende slimme verwarmingszones realiseren en bedienen, zodat u de temperatuur afzonderlijk kunt regelen in bv. de woonkamer of badkamer. Het systeem is aan te sluiten op zowel vloerverwarming als radiatoren.  Zo kunt u comfortabel genieten in de kamers welke u gebruikt en de temperatuur verlagen in de ruimtes die u niet gebruikt.

U regelt het comfort waar en wanneer u wilt. Middels het vast bedieningspaneel met touchscreen en de speciaal ontwikkelde app welke u kan installeren op uw mobiele telefoon op tablet. Zo kunt u onderweg naar huis alvast de temperatuur aanpassen.

Dit alles kan draadloos geïnstalleerd worden. De aangesloten apparaten communiceren onderling middels een signaal welke de apparaten aan elkaar afgeven.

Zandberg BV

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Of wilt u een klimaatsysteem laten installeren in uw huis? Zandberg BV helpt u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u verder.