Klanttevredenheid is een speerpunt van Zandberg BV. Wij geloven in de kracht van een sterk en tevreden netwerk in de regio van Breda. Maandelijks hebben wij zeer veel particuliere en zakelijke projecten waar wij aan de slag mogen. Hierna vindt altijd een controle plaats of de dienstverlening naar wens is en of er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Zo weten wij zeker dat de klant tevreden is en met een positief gevoel terugkijkt op ons opgeleverde werk. Of dat nu zichtbaar is of niet.

Om klanten de ruimte te geven hun feedback achter te laten, werken wij samen met Klantenvertellen.nl. Middels dit platform kunnen klanten ons gemakkelijk beoordelen op diverse onderdelen. Wij zijn dan ook zeer trots op de gemiddelde score van een 9,1 en een aanbevelingspercentage van wel 97% (meetpunt december 2021)!

Benieuwd naar al onze referenties? Of juist onze diverse diensten? Neem contact op met Zandberg BV en wij helpen u graag verder.