Voor velen is een toiletdouche nog nieuw en onbekend. Toch stijgt de vraag naar de toiletdouches enorm.

Bij een douchewc functioneert de toiletbril als bidet en zorgt ervoor dat na elke toiletbezoek het onderlichaam met water gereinigd wordt. We kennen ook de douchewc met föhn. Ook hier functioneert de toiletbril als bidet en daarna wordt de föhn aangezet om het onderlichaam te drogen. Naast de losse toiletbrillen zijn er ook complete douchewc’s bekend, dus met toiletpot en wcbril met douche- (& föhn) functie

Een echt optimale reiniging van het onderlichaam is alleen mogelijk met water, dat staat volgens vele experts buiten twijfel. Net als bij lichaamsverzorging is water ook bij hygiëne van het onderlichaam belangrijk. Vroeger werd bij de algemene lichaamsverzorging weinig water gebruikt, tegenwoordig douchen we bijna dagelijks maar bij de hygiëne van het onderlichaam lopen we echter nog achter.

Schoon water, warm of koud, is altijd de meest optimale en zachtste methode. Gebleekt, geparfumeerd of gekleurd papier is af te raden. Dit kan bv allergische reacties veroorzaken. Ook vochtig toiletpapier wordt door experts afgeraden. Door de conserveringsmiddelen die het papier lang houdbaar maken en de stoffen die het doekje vochtig houden, kan de huid bij veel mensen allergisch reageren of eczeem veroorzaken.

Enkele voordelen van een douchewc op een rij:
– Optimale reiniging
– Eenvoudige installatie
– Duurzaam (geen aanschaf meer van wc-rollen)
– Fraai design en betrouwbare kwaliteit
– Diverse comfortfuncties
– Passende oplossing voor elke woonsituatie

Geberit Aquaclean modellen
Wij bij Zandberg zijn erg enthousiast over de Geberit Aquaclean. Gun uzelf elke dag een gevoel van welzijn!  Met de douchewc’s van Geberit AquaClean ervaart u een milde reiniging met water. Zo geniet u de hele dag van een gevoel van fris- en reinheid. In elke situatie.

Geberit combineert comfort, design en duurzaamheid in de oplossingen voor de badkamer of separate toiletruimte. Voor vrijwel alle wensen en elke woonsituatie is een geschikt douchewc-model verkrijgbaar, van de compacte zitting tot een compleet douchewc-systeem.

Wilt u meer weten over de verschillende beschikbare toiletdouche modellen en de voordelen? Kom dan een keer langs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden en wat het beste bij u past. U bent van harte welkom (wel graag vooraf een afspraak maken) in onze huiskamer van of neem telefonisch contact op.