In opdracht van onze zeer gewaardeerde aannemer Bouwbedrijf Balemans zijn wij gestart met de installatiewerkzaamheden aan een prachtig pand aan de Burgemeester Manlaan in de wijk Ruitersbos te Breda. Wederom niet ver van waar onze historie 32 jaar geleden begonnen is.

In het voortraject heeft onze senior calculator John meerdere malen om tafel gezeten met onze aannemer, eindgebruiker en alle partners om tot een gedegen advies te komen zodat wij de klant kunnen ontzorgen van A tot Zandberg.

Dit prachtige project omvat de volgende werkzaamheden:

 • Engineering / tekenwerk
 • Werk begeleiding
 • Afvoeren / leidingwerk maken voor de wellness kelder:
  – Douche
  – Toilet
  – Stoomcabine
  – Sauna
  – Wellness bad
  – Buiten douche
  – Waterontharder
  – Wtw unit
  – Techniekruimte
  – Pomp installatie voor vuil en schoonwater
 • Afvoeren / leidingwerk maken op de begane grond, 1e en 2e verdieping:
  – Keuken
  – 4 toiletten
  – 2 Badkamers
  – Openhaard
  – Waterontharder

Onze voormannen Bill, Piet en Danny zijn al gestart met het project, met als doel om het begin 2024 tot in de puntjes op te leveren. Hun betrokkenheid en inzet maken mede het verschil om tot een fantastisch eindresultaat te komen.

Dit project aan de Burgemeester Manlaan laat wederom zien waar wij toe in staat zijn. We streven ernaar om de verwachtingen van onze gewaardeerde aannemer en eindgebruiker te overtreffen. Begin 2024 zal dit prachtige pand gereed zijn, en we kijken ernaar uit om het resultaat aan iedereen te tonen.

Voor meer informatie over ons bedrijf en onze projecten, bezoek de projecten op onze website en volg ons op sociale media. Laten we samen bouwen aan een succesvolle toekomst!

Kom in contact

Zandberg BV
Takkebijsters 20, 4817 BL Breda
076 521 6436
info@zandbergbv.nl
www.zandbergbv.nl