geberit aquaclean-actie

Nu dubbel voordeel!

Tot € 200,- retour op installatie t/m 30 november 2023

Tot € 150,- cashback op aankoop t/m 31 december 2023

Tot en met 30 november 2023 krijgt u tot €200,- van de installatiekosten retour! Maar daar blijft het niet bij.
We hebben nu een EXTRA ACTIE bovenop deze al lopende actie! U krijgt nu ook nog eens €150,- cashback op de aankoop van Geberit AquaClean douchewc. Deze actie loopt nog een maand extra langer door; namelijk tot en met 31 december 2023.

Frisse reiniging met water

Wel genieten van de frisse reiniging met water, maar geen zin in een ingewikkelde verbouwing? Dan hebben we goed nieuws voor u! De Geberit AquaClean douchewc is namelijk in een handomdraai geïnstalleerd. En met deze tijdelijke actie is de installatie nu ook een stuk goedkoper. U kunt namelijk tot €200,- van de installatiekosten retour ontvangen! Lees snel verder om te zien hoe u aan deze actie kunt deelnemen.

Eenvoudige installatie

Heeft u er ooit aan gedacht om een Geberit AquaClean douchewc aan te schaffen, maar heeft u zich laten afschrikken door de vermeende complexiteit van de installatie? Dan hebben we goed nieuws voor u! De Geberit AquaClean douchewc kan zo goed als in elke toiletruimte geïnstalleerd worden. Het enige wat u nodig heeft is een extra water- en stroomaansluiting. Heeft u een Geberit inbouwreservoir, een meterkast naast de toiletruimte of een kruipruimte onder het toilet? Dan is het heel eenvoudig om uw huidige wc te vervangen door een Geberit AquaClean douchewc en is een verbouwing niet nodig om te kunnen genieten van reiniging met water.

Dat installatie snel en vakkundig verricht wordt. ervaarden ook onze klanten aan de Markhoek te Breda. Lees hier meer over dit succesvolle installatieproject: Geberit AquaClean WC installatie in Breda.

Geberit AquaClean douchewc zonder hak- of breekwerk

Het is heel eenvoudig om thuis te kunnen genieten van de voordelen van een Geberit AquaClean douchewc! De Geberit AquaClean douchewc kan vrijwel iedere situatie, zonder hak- en breekwerk, geïnstalleerd worden. Of het nu om aanpassing van een bestaande woning gaat of om een nieuwbouw- of huurwoning: Geberit heeft altijd een oplossing, zonder dat u hoeft te verbouwen.

De AquaClean thuis testen

Nieuwsgierig naar de Geberit AquaClean WC? Via Zandberg B.V. kun u een eenvoudige AquaClean testset 2 weken lang lenen en gratis gebruiken om het reinigen met warm water te kunnen ervaren. Zo maakt u voor uzelf de beste weloverwogen keuze.

Tot € 200,- retour bij installatie door Zandberg B.V.

We hebben nu een geweldige actie voor u. Van 1 mei tot 30 november 2023 ontvangt u tot €200,- terug op de installatiekosten van uw Geberit AquaClean douchewc. Zo wordt het niet alleen eenvoudig, maar ook extra voordelig om over te stappen op de comfortabele en hygiënische Geberit AquaClean douchewc. De installatie van de Geberit AquaClean douchewc wordt verricht door Zandberg B.V.

Wacht niet langer en profiteer van onze geweldige actie! Meld u aan via deze actiepagina en ontdek zelf hoe eenvoudig het is om thuis te genieten van de voordelen van een Geberit AquaClean douchewc.

Tot € 150,- cashback op uw aankoop!

Van 1 september tot en met 31 december 2023 ontvangt u nu extra voordeel op de al lopende actie. U ontvangt tot €150,- cashback op de aankoop van uw Geberit AquaClean douche wc. Aanmelden voor deze actie kan via deze link.