Is uw toilet toe aan een update? Misschien is deze verouderd of voldoet niet meer aan uw wensen. Dan is toiletrenovatie een optie. Toilet renovatie is meestal een kortdurende en simpele verbouwing. Wanneer u het renoveren van uw toilet overweegt, verbetert u niet alleen de functionaliteit, maar kunt u ook uw persoonlijke stijl toevoegen. Bij Zandberg B.V. combineren we vakmanschap met creativiteit om uw toilet volledig naar uw wensen op maat te maken.

“Uw toilet snel en vakkundig gerenoveerd; Zandberg is dé loodgieter voor uw toiletrenovatie.”

 

Wanneer is een toiletrenovatie nodig?

Is uw toiletruimte nu niet volledig naar wens? Ontbreekt er iets, is er iets kapot of is de stijl niet geheel naar uw smaak? Toiletrenovatie kan nodig zijn in meerdere situaties:

  • Functionele problemen: als er sprake is van lekkages, verstoppingen of andere functionele problemen in uw toilet, kan een renovatie noodzakelijk zijn om deze problemen op te lossen.
  • Verouderd ontwerp: als uw toiletruimte verouderd is en niet meer voldoet aan uw wensen, kan een renovatie zorgen voor een frisse en moderne uitstraling.
  • Beschadigingen: beschadigingen aan sanitair, vloeren of wanden kunnen een renovatie vereisen om de ruimte te herstellen.
  • Toegankelijkheid: als u of iemand in uw huishouden speciale behoeften heeft op het gebied van toegankelijkheid, kan een renovatie zorgen voor een toilet dat beter aan deze behoeften voldoet.
  • Verbeterde efficiëntie: sommige mensen kiezen voor een renovatie om hun toiletruimte efficiënter te maken, bijvoorbeeld door het installeren van waterbesparende voorzieningen.
  • Verandering van stijl: soms wil men gewoon een nieuwe stijl of thema in de toiletruimte om de algehele uitstraling van de badkamer te verbeteren.
  • Waardevermeerdering: een toiletrenovatie kan de waarde van uw woning verhogen, wat gunstig kan zijn als u overweegt uw huis te verkopen.

Wat zijn de kosten van de renovatie van een toilet?

De kosten van een toilet verbouwing kunnen sterk variëren. Deze zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de precieze werkzaamheden die verricht moeten worden tijdens de verbouwing, het gekozen sanitair en de gekozen materialen. Het uitvlakken van wanden en plafonds is namelijk meer werk dan het tegelen ervan. Een toiletrenovatie is dus echt maatwerk. In overleg met onze specialisten maken we hiervoor een overzicht van de investering op.

Voorbeelden van onze toiletrenovaties in Breda

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe toiletruimte? Bekijk hier een aantal van onze mooie projecten waar toiletrenovaties verricht zijn. We plaatsen sanitair in de nieuwste trends en nemen hier interessante innovaties in mee zoals de Geberit Aquaclean douchewc.

Meent te Breda

Catharinastraat te Breda

Toilet renovatie in Breda

Wij helpen u graag met uw toiletrenovatie in Breda. Zandberg kan u volledig ontzien in het proces van uw toiletrenovaties. Wij hebben een samenwerkingsverband met diverse groothandels in sanitair. Daar kunt u een geheel nieuwe toilet uitkiezen, eventueel op basis van een tekening. U kunt onze Zandberg huiskamer bezoeken voor een passend advies.

Alles onder 1 dak bij Zandberg B.V.

Zandberg voert alle renovatiewerkzaamheden zelf uit, van tegelwerk tot leidingwerk. Dit waarborgt een optimale communicatie tussen u als opdrachtgever, Zandberg als aannemer en de monteur die de instructies ontvangt. U heeft één aanspreekpunt voor een korte en effectieve communicatie. Op deze manier wordt uw renovatieproject efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd.