Een badkamerrenovatie is een optie wanneer uw badkamer verouderd is of niet meer aan uw wensen voldoet. Bij Zandberg b.v. Breda renoveren wij uw complete badkamer. Met zo min mogelijk overlast proberen wij zo snel mogelijk uw badkamerrenovatie te laten plaatsvinden. We maken uw badkamer volledig naar wens op maat. Met 1 aanspreekpunt en alle kennis en kunde onder 1 dak bent u bij Zandberg b.v. Breda verzekerd van een snelle en vakkundige badkamer renovatie.

“Uw badkamer snel en vakkundig gerenoveerd; Zandberg is dé loodgieter voor uw badkamerrenovatie.”

 

Redenen voor een badkamer renovatie

Badkamerrenovatie kan nodig zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld bij een verouderde en krappe douchecabine, te gladde vloer of onhandige indeling. We zetten enkele redenen voor een badkamerrenovatie voor je op een rij:

 • Functionele problemen: als er sprake is van lekkages, verstoppingen of andere functionele problemen in uw badkamer, kan een renovatie noodzakelijk zijn om deze problemen op te lossen.
 • Verouderd ontwerp: als uw badkamer verouderd is en niet meer voldoet aan uw wensen, kan een renovatie zorgen voor een frisse en moderne uitstraling.
 • Beschadigingen: beschadigingen aan sanitair, vloeren of wanden kunnen een renovatie vereisen om de ruimte te herstellen.
 • Toegankelijkheid: als u of iemand in uw huishouden speciale behoeften heeft op het gebied van toegankelijkheid, kan een renovatie zorgen voor een badkamer die beter aan deze behoeften voldoet.
 • Verbeterde efficiëntie: sommige mensen kiezen voor een renovatie om hun badkamer efficiënter te maken, bijvoorbeeld door het installeren van waterbesparende voorzieningen.
 • Verandering van stijl: soms wil men gewoon een nieuwe stijl of thema in de badkamer om de algehele uitstraling van de badkamer te verbeteren.

 

Advies bij uw badkamerrenovatie

Voorafgaand aan de badkamerrenovatie maken we kennis met u, uw wensen en uw woning. We bespreken de mogelijkheden voor het renoveren van uw badkamer en geven hiervoor een passend advies. Vervolgens werken we een ontwerp uit dat perfect aansluit op uw wensen. De keuze van materialen, afwerking en de aankoop van materialen maken deel uit van deze fase. We plannen het bouwproject zorgvuldig met duidelijke milestones. Benieuwd hoe we precies te werk gaan? Bekijk dan onze werkwijze.

De voorbereidingen van uw badkamer renovatie

We bereiden de badkamerrenovatie grondig voor door het opstellen van een uitvoeringsplanning. Ons eigen realisatieteam, bestaande uit ervaren vakmensen in elke discipline (tegelzetter, installateur, loodgieter), werkt netjes en secuur. We houden u regelmatig op de hoogte met updates over de voortgang. Uw aanspreekpunt begeleidt de gehele badkamerrenovatie van begin tot einde, zodat u uw vragen altijd kunt stellen. Tijdens de uitvoering voeren we verschillende kwaliteitscontroles uit zodat uw badkamer perfect opgeleverd kan worden.

Wat houdt een badkamerrenovatie precies in?

Een badkamerrenovatie kan uit de volgende werkzaamheden bestaan:

 • sloopwerk: we slopen uw oude badkamer met beleid uit de ruimte en voeren onderdelen af.
 • leidingen verleggen: waar nodig verleggen we leidingen voor nieuwe aansluitingen en afvoeren.
 • elektra (ver)plaatsen: we (ver)plaatsen elektra punten op een veilige manier.
 • egaliseren: wanneer nodig egaliseren we alle ondergronden zodat het tegelwerk strak en stevig geplaatst kan worden.
 • montage sanitair: we monteren alle nieuwe sanitair.
 • afwerking: we werken alle randen waterdicht af met kit en sluiten de elektra voor u aan.

We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen om u het beste woongenot en comfort te bieden.


Hoe lang duurt de badkamer renovatie?

De duur van een badkamerrenovatie wordt beïnvloed door de omvang en de complexiteit van het project en is afhankelijk van welke werkzaamheden er precies moeten worden uitgevoerd. Gemiddeld neemt een badkamerrenovatie 80 tot 150 uur in beslag.

 

Wat zijn de kosten een badkamerrenovatie?

De badkamer renovatie kosten kunnen sterk variëren. Deze zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de precieze werkzaamheden die verricht moeten worden tijdens de renovatie, het gekozen sanitair en de gekozen materialen. Het uitvlakken van wanden en plafonds is namelijk meer werk dan het tegelen ervan. Een badkamerrenovatie is dus echt maatwerk. In overleg met onze specialisten maken we hiervoor een overzicht van de investering op.

 

Voorbeelden van nieuwe badkamers

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe badkamer? Bekijk hier een aantal van onze mooie projecten waar badkamerrenovaties verricht zijn. We plaatsen sanitair in de nieuwste trends en nemen hier interessante innovaties in mee zoals de Geberit Aquaclean douchewc:

Waltersveld te Breda

Ginneken Breda

Badkamer renovatie in Breda

Wij helpen u graag met uw badkamerrenovatie in Breda. Zandberg kan u volledig ontzien in het proces van uw badkamerrenovaties. Wij hebben een samenwerkingsverband met diverse groothandels in sanitair. Daar kunt u een geheel nieuwe badkamer uitkiezen, eventueel op basis van een tekening. U kunt onze Zandberg huiskamer op afspraak bezoeken voor een passend advies.

 

Alles onder 1 dak bij Zandberg B.V.

Zandberg voert alle renovatiewerkzaamheden zelf uit, van tegelwerk tot leidingwerk. Dit waarborgt een optimale communicatie tussen u als opdrachtgever, Zandberg als aannemer en de monteur die de instructies ontvangt. U heeft één aanspreekpunt voor een korte en effectieve communicatie. Op deze manier wordt uw renovatieproject efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd.