Badkamer en sanitair renovaties

HomeBadkamer en sanitair renovaties

Renovaties in de badkamer

Of u recent een huis heeft gekocht of al langer een woning bezit, een renovatie van de badkamer is een belangrijke maar ook ingrijpende gebeurtenis. Omdat u vaak gebruik maakt van uw badkamer is het prettig dat deze geheel aan uw wensen voldoet, zowel in gebruik als uitstraling. Indien de badkamer niet meer naar wens is zal u wellicht overwegen uw badkamer te renoveren.

Na het proces van een badkamer uitkiezen moet deze vakkundig en snel worden geplaatst om de overlast zo beperkt mogelijk te houden. Menig thuisklusser zal weten hoe lastig zaken als leidingwerk en kitten kunnen zijn. In zo’n geval staat Zandberg voor u klaar. Als gecertificeerde en bekende loodgieter in de regio Breda zijn wij de totaaloplosser voor al uw loodgieterswerk.

Alle renovatiewerkzaamheden kunnen door Zandberg zelf worden uitgevoerd. Van tegelwerk tot het plaatsen van sanitair, van leidingwerk tot het afkitten van het sanitair. Zandberg is dé loodgieter voor uw badkamerrenovatie.

Samenwerking sanitair groothandel

Familiebedrijf Zandberg uit Breda heeft een samenwerkingsverband met een groothandel in sanitair. Zij vervaardigen desgewenst voor u een driedimensionaal ontwerp van de opstelling van het sanitair en de verwarming in uw nieuwe badkamer. In de uitgebreide showroom van deze groothandel heeft u vervolgens het sanitair, de tegels en de radiatoren voor het uitkiezen.

Showroom Zandberg

Ook hebben wij zelf een fraaie showroom gericht op sanitaire aanpassingen. Deze kan ook benut worden voor een afspraak om zo uw renovatie plannen van de toilet/badkamer samen rustig door te kunnen nemen. U bent welkom op onze locatie: Takkebijsters 20 te Breda.

Erkend en gecertificeerd

Zandberg bv is als erkend en gecertificeerd bedrijf uit Breda een dienstbaar, doortastend en deskundig partner op gebied van badkamer- en toiletrenovatie.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer weten en/of Zandberg inschakelen voor uw gewenste renovatie? Bel ons 076 521 64 36 of maak gebruik van het contactformulier.

Schermafdruk 2016-07-05 14.12.36

Aan alles komt een eind.

Maar gelukkig komt er altijd iets moois en nieuws voor terug bij Zandberg. Wilt u gaan renoveren, denk dan ook eens aan Zandberg.

Lid van Tecnieke Nederland logo - Zandberg B.V.
KIWA certificaat vierkant - Zandberg B.V.
InstallQ - logo

Zandberg: méér dan een loodgieter!

Loodgieterswerk - Zandberg B.V.

Familiebedrijf met meer dan
30 jaar ervaring.

Gasleidingen - Zandberg B.V.

Gas is geen spelletje.
Loop dus geen risico’s.

CV werkzaamheden - Zandberg B.V.

CV (ketel) installaties en onderhoud.
Nefit & Remeha.

Ontstoppingen - Zandberg B.V.

Verstopping, daar zit je nooit op te wachten! Maar wij vinden deze altijd.

Renovaties - Zandberg B.V.

Badkamerrenovaties en toiletrenovaties van groot tot klein.

Sanitaire aanpassingen - Zandberg B.V.

Wilt u uw douche, bad, toilet en/of wastafel aanpassen?

Langer veilig thuis blijven wonen?
Het kan via Zandberg.

Zink en dakbedekking - Zandberg B.V.

Zinkwerk en dakbedekkingen.
Van het plaatsen tot het reinigen.

Bewaren

Bewaren

   

Website & Design: Rubberplants | Digital Agency