Home / Certificaten

Dienstbaar. Doortastend. Deskundig

Zandberg certificaten

Bij Zandberg staat kwaliteit voorop. Wij garanderen de beste service door het inzetten van goed opgeleide vakmensen die werken volgens de hoogste veiligheidsnormen. Veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer nemen wij uiterst serieus en wij streven naar continue verbetering en scholing van ons personeel. Onze inzet wordt ondersteund door de volgende certificeringen:

Kiwa VCA

Wij beschikken over een effectief veiligheids-managementsysteem. Ons personeel is uitstekend getraind om veilig te werken, waarbij we strikt voldoen aan de relevante wet- en regelgeving.

Bekijk certificaat

InstallQ

Wij voldoen aan de strenge eisen voor het veilig installeren, onderhouden en inspecteren van gasinstallaties en watersystemen. Onze technische expertise is up-to-date en wij volgen strikt de meest recente sanitaire normen en veiligheidsprotocollen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten te garanderen.

Bekijk certificaat

Co Keur

Wij zetten geijkte meetapparatuur in en zorgen voor jaarlijkse kalibratie. Al onze medewerkers die met gasinstallaties werken zijn in het bezit van een CO-certificaat.

Bekijk certificaat

Erkend Leerbedrijf

Wij zijn bevoegd om stages en leerbanen te bieden voor het middelbaar beroepsonderwijs.

Bekijk certificaat

Techniek Nederland

Onze werkzaamheden voldoen aan de consumentenvoorwaarden van Techniek Nederland, in lijn met de geldende technische normen en veiligheidseisen.

Bekijk certificaat

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30