Home / Diensten / Badkamerrenovaties

op maat gemaakt

Badkamerrenovaties

Dienst

Renovaties in de badkamer

Of u recent een huis heeft gekocht of al langer een woning bezit, een renovatie van de badkamer is een belangrijke maar ook ingrijpende gebeurtenis. Omdat u vaak gebruik maakt van uw badkamer is het prettig dat deze geheel aan uw wensen voldoet, zowel in gebruik als uitstraling. Indien de badkamer niet meer naar wens is zal u wellicht overwegen uw badkamer te renoveren.

Alle renovatiewerkzaamheden kunnen door Zandberg zelf worden uitgevoerd. Van het tegelwerk tot het leidingwerk. Uw badkamer snel en vakkundig gerenoveerd; Zandberg is dé loodgieter voor uw badkamerrenovatie.

- Contact opnemen

Projecten

Voor uw inspiratie

Een compleet nieuwe badkamer

Zandberg verricht niet alleen badkamerrenovaties. Verlangt u naar een geheel nieuwe badkamer? Ook dat regelen wij. Met stijlvolle ontwerpen en hoogwaardige materialen creëren we ruimtes die perfect passen bij uw levensstijl. Laat de stress van het plannen en uitvoeren van uw badkamertransformatie maar over aan ons. Alle werkzaamheden verrichten wij met ons eigen team. Met onze heldere werkwijze zorgen we voor een vakkundige aanpak waarbij kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.

Sanitair groothandel

Familiebedrijf Zandberg uit Breda heeft een samenwerkingsverband met een groothandel in sanitair. Zij vervaardigen desgewenst voor u een driedimensionaal ontwerp van de opstelling van het sanitair en de verwarming in uw nieuwe badkamer. In de uitgebreide showroom van deze groothandel heeft u vervolgens het sanitair, de tegels en de radiatoren voor het uitkiezen.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30