Home / Diensten / CV Werkzaamheden

uw CV voortdurend in optimale staat

CV Werkzaamheden

Dienst

CV werkzaamheden en installaties

Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991, mag zich met recht een bijzonder familiebedrijf noemen. Voor het maken van complete CV installaties (cv ketels, radiatoren, leidingwerk, kamerthermostaat, koolmonoxide) kunt u bij Zandberg BV terecht.

Deze verschillende CV werkzaamheden voeren wij natuurlijk ook losstaand uit. Zandberg gaat alleen voor de beste kwaliteit en werkt dan ook al jaren lang met gerenommeerde topmerken als: Remeha en Nefit. Daarmee kunnen wij u als klant altijd een garantie bieden van 2 jaar.

Op zoek naar onderhoud of advies over uw CV ketel?

  Bijzonder loodgietersbedrijf

  Vanuit de basis is en blijft Zandberg een loodgietersbedrijf, echter ondertussen zoveel meer dan alleen een loodgieter. Ondertussen is Zandberg dusdanig doorontwikkeld dat u ons kunt zien als een fullservice bedrijf, waar wij geen uitdaging uit de weg gaan.

  Erkend en gecertificeerd

  Uw CV dient voortdurend in optimale staat te verkeren om zo maximale veiligheid te kunnen waarborgen. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Zandberg bv is hierin als erkend en gecertificeerd bedrijf uit Breda een dienstbaar, doortastend en deskundig partner.

  Transparantie & duidelijkheid

  Onze werkwijze

  Stuur een bericht

  Neem vrijblijvend contact op

  Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

  Openingstijden

  Ma. - Vr.08:30 — 16:30