Keuken renovatie Breda | Quooker plaatsen | Zandberg B.V.
Home / Diensten / Loodgieterswerk

Al meer dan 30 jaar

Uw vertrouwde loodgieter in Breda

Kwalitatieve loodgieter in Breda

Bent u op zoek naar een loodgieter in de regio Breda? Dan begrijpen wij dat ontzorging en hoogwaardige dienstverlening voorop staan. Niemand wil immers te maken krijgen met onverwachte schade of kosten. Of het nu gaat om een badkamerverbouwing of het verhelpen van een hardnekkige lekkage, wij begrijpen dat een deskundige loodgieter van groot belang is.

Bij Zandberg kunt u rekenen op een uitgebreid scala aan loodgieterswerkzaamheden, waaronder verstoppingen, lekkages, leidingwerk en meer. Ook voor kleine servicebeurten en spoedreparaties kunt u bij Zandberg B.V. terecht. Met ons uitgebreide team van erkende loodgieters zijn wij snel ter plaatse om u te helpen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

- Contact opnemen

Meer dan alleen een loodgieter

Ontdek hoe wij met expertise en persoonlijke aandacht loodgieterswerk benaderen. Naast onze reguliere loodgieterswerkzaamheden zoals aanleg, installatie, reparatie en onderhoud aan leidingwerk, bieden wij extra services aan. Wij bieden een breed scala aan loodgietersdiensten die gericht zijn op uw water- en gasvoorziening en verwarmingssystemen bij u thuis. Denk hierbij aan:

  • demonteren en afvoeren van leidingwerk
  • het installeren van sanitair
  • het plaatsen en onderhouden van verwarmingsinstallaties

Erkend en gecertificeerd

Uw leidingen dienen constant in topconditie zijn om maximale veiligheid te garanderen. Regelmatige inspecties en onderhoud zijn daarom essentieel. Als erkend en gecertificeerd loodgietersbedrijf uit Breda staat Zandberg bv voor u klaar. U kunt bij ons rekenen op behulpzame, snelle, en deskundige service.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30