Home / Diensten / Ontstoppingen

deskundig, ontzorgd en kwaliteit

Ontstoppingen (hoge druk)

Dienst

Verstoppingen, daar zit je nooit op te wachten

Verstoppingen zijn er om opgelost te worden en Zandberg stopt niet eerder dan dat de verstopping is getraceerd en verholpen. Zandberg bv helpt u dan ook graag bij het opsporen en het verhelpen van deze nare verstoppingen. Heeft u acute problemen of twijfelt u of alles nog goed doorloopt? Neem dan contact met ons op!

- Contact opnemen

Riool werkzaamheden

Wij kunnen al uw rioleringswerkzaamheden verzorgen. Van het aanleggen tot het onderhouden van rioleringssystemen. Indien u riolering verstopt is, kunnen wij door middel van onze speciale veren de riolering reinigen. Verhelpt dit het euvel niet dan gaan we voor zwaarder geschut en zetten wij onze hoge druk spuit in.

Cameraonderzoek

Ook kunnen wij door middel van camera het riool van binnen bekijken op eventuele gebreken en mogelijk leidingverloop.

Erkend en gecertificeerd

Uw riolering dient voortdurend in optimale staat te verkeren om zo maximale veiligheid te kunnen waarborgen. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Zandberg bv is hierin als erkend en gecertificeerd bedrijf uit Breda een dienstbaar, doortastend en deskundig partner.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30