Home / Diensten / Restauraties

behoud het verleden

Restauraties & vernieuwingen

Dienst

Restauraties en vernieuwingen in uw woning

Bij restauraties is het combineren van een monumentale sfeer met modern comfort een belangrijke drijfveer, zonder daarbij afbreuk te doen aan historisch belangrijke elementen en constructieve duurzaamheid.

Vernieuwen van koperen goten, met lood en zink bekleden van dakkapellen, aanbrengen van veiligheidshaken in een leiendak en het realiseren van een zinken roevendak zijn daarvan enige voorbeelden.

- Contact opnemen

Bijzonder loodgietersbedrijf

Vanuit de basis is en blijft Zandberg een loodgietersbedrijf, echter ondertussen zoveel meer dan alleen een loodgieter. Ondertussen is Zandberg dusdanig doorontwikkeld dat u ons kunt zien als een fullservice bedrijf, waar wij geen uitdaging uit de weg gaan.

Erkend en gecertificeerd

Uw leidingen dienen voortdurend in optimale staat te verkeren om zo maximale veiligheid te kunnen waarborgen. Regelmatige inspectie en onderhoud zijn daarom van levensbelang. Zandberg bv is hierin als erkend en gecertificeerd bedrijf uit Breda een dienstbaar, doortastend en deskundig partner.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30