Home / Diensten / Rioolonderzoek

compleet uitgeruste inspectieploegen

Rioolonderzoek & inspecties

Dienst

Verstoppingen, daar zit je nooit op te wachten

Met behulp van verschillende technieken geeft Zandberg een totaalbeeld van de kwalitatieve toestand van het leiding stelsel van uw riolering. Hierdoor kan bij regelmatig terugkerende problemen in het rioolstelsel de oorzaak nauwkeurig worden opgespoord door middel van uiterst moderne lekdetectie en rookdetectie middelen. De compleet uitgeruste inspectieploegen van Zandberg beschikken namelijk over geavanceerde camera- en detectietechnieken om de riolering te inspecteren. De inspectieploeg kan op die manier ook verborgen leidingen traceren en in beeld te brengen.

- Contact opnemen

Lekdetectie met rioolcamera

Met behulp van een uiterst geavanceerde rioolcamera kunnen breuken of scheuren in de riolering en waterafvoer nauwkeurig in kaart worden gebracht. Bij een lekdetectie gaat onze riool inspectie camera door het hele rioolstelsel om zo een mogelijke lekkage van de leiding op te sporen.

Rapportage rioolstelsel

Onze inspecteurs werken volgens de richtlijnen van de NEN normeringen om tot een volledige rapportage te komen. Hierbij wordt het rioolstelsel digitaal ingetekend en worden de problemen visueel zichtbaar gemaakt. Op basis van dit rapport adviseert Zandberg de meest geschikte oplossing voor elk rioolprobleem. Desgewenst kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte op maat maken, indien er verdere werkzaamheden aan het riool moeten worden uitgevoerd.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30