Home / Diensten / Sanitaire aanpassingen

Veilig en comfortabel wonen

Sanitaire aanpassingen

Dienst

Badkamer en toilet aanpassingen

Wilt u uw douche, bad, toilet en/of wastafel aanpassen? Veilig en comfortabel wonen met een (sanitaire) inrichting naar uw smaak, bij Zandberg denken we graag met u mee.

Een anti-slipvloer, een verstelbare wastafel, een vaste badlift of andere hulpmiddelen in de badkamer of toilet kunnen u helpen om veilig en zelfstandig te blijven wonen in uw huidige woning. Deze aanpassingen in de badkamer en toilet worden vakkundig door Zandberg uitgevoerd. Bezoek onze showroom om ideeën op te doen en diverse voorbeelden voor uw badkamer en toilet aanpassingen te bekijken.

- Contact opnemen

Showroom Zandberg

Ook hebben wij zelf een fraaie showroom gericht op sanitaire aanpassingen. Deze kan ook benut worden voor een afspraak om zo uw renovatie plannen van de toilet/badkamer samen rustig door te kunnen nemen. U bent welkom op onze locatie: Takkebijsters 20 te Breda.

Erkend en gecertificeerd

Zandberg bv is als erkend en gecertificeerd bedrijf uit Breda een dienstbaar, doortastend en deskundig partner op gebied van badkamer- en toiletrenovatie.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30