Home / Diensten / Toilet renovaties

snel en vakkundig

Toilet renovaties

Dienst

Renovaties in het toilet

Is uw toilet toe aan een update? Misschien is deze verouderd of voldoet niet meer aan uw wensen. Uw toilet is toe aan vernieuwing en deze dient gerenoveerd te worden. Het is niet wenselijk dat dit proces te lang duurt. Zandberg kan u volledig ontzien in het proces van o.a. toiletrenovaties. Wij hebben een samenwerkingsverband met diverse groothandels in sanitair. Daar kunt u een geheel nieuwe toilet uitkiezen, eventueel op basis van een tekening. Wij ondersteunen u hier graag in.

Alle renovatiewerkzaamheden kunnen door Zandberg zelf worden uitgevoerd. Van het tegelwerk tot het leidingwerk. Uw toilet snel en vakkundig gerenoveerd; Zandberg is dé loodgieter voor uw toiletrenovatie.

- Contact opnemen

Projecten

Voor uw inspiratie

Een compleet nieuw toilet

Geen toiletrenovatie, maar een compleet nieuw toilet? Voor ons team vormt dat geen enkel probleem. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen en verbouwen uw toilet volledig naar uw wensen. Heeft u behoefte aan een nieuwe uitstraling of een geoptimaliseerde indeling? Wij staan garant voor een vakkundige aanpak en streven naar volledige klanttevredenheid. Kies voor een toilettransformatie met Zandberg en ervaar het comfort van een frisse start.

Showroom Zandberg

Naast onze samenwerking met een sanitair groothandel, hebben wij ook zelf een fraaie showroom gericht op sanitaire aanpassingen. Op afspraak kunt u een bezoek brengen, om zo uw renovatie plannen van uw toilet/badkamer samen rustig door te nemen. U bent welkom op onze locatie: Takkebijsters 20 te Breda.

Erkend en gecertificeerd

Zandberg bv is als erkend en gecertificeerd bedrijf uit Breda een dienstbaar, doortastend en deskundig partner op gebied van badkamer- en toiletrenovatie.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30