Home / Diensten / Woningaanpassingen

Veilig en comfortabel wonen

Woningaanpassingen

Dienst

Zandberg woningaanpassingen

Wij voeren al méér dan 30 jaar woningaanpassingen door om zo jong en oud zo lang mogelijk, zelfstandig, veilig en comfortabel thuis te laten wonen. Want uiteindelijk willen we allemaal in een vertrouwde en veilige omgeving leven.

Zandberg past woningen aan voor iedereen met een beperking of als u wat meer hulp en ondersteuning nodig heeft bijvoorbeeld in de badkamer of het toilet of bij het traplopen.

- Contact opnemen

Waarom Zandberg

  • Een woningaanpassing door de specialist met jarenlange ervaring. Uw woningaanpassing wordt uitgevoerd door gespecialiseerde en allround vakmensen. Zo worden de aangepaste woning vakkundig, zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast gerealiseerd.
  • Persoonlijk en deskundig advies. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op voor advies of voor het maken van een afspraak voor uw woningaanpassing.
  • Snelle uitvoering van de aanpassingen. Bij spoed kan uw aangepaste woning zelfs binnen 2 tot 5 werkdagen gereed zijn, bij een kleine woningaanpassing kan dit nog sneller.
  • Uitgebreide uitleg voor optimaal gebruiksgemak van uw aangepaste woning.
  • Aanpassingen in alle ruimtes van de woning zijn mogelijk.
  • Advies over de mogelijke vergoeding WMO.
  • Één leverancier, ook voor alle benodigde hulpmiddelen.

Nieuwste ontwikkelingen

Mensen blijven het liefst zo lang mogelijk thuis wonen. Gelukkig bieden nieuwe ontwikkelingen steeds betere mogelijkheden. Zandberg bv uit Breda biedt complete aanpassingen die zelfstandig blijven wonen mogelijk maken, ook als u wat minder mobiel bent.

Showroom Zandberg

Ook hebben wij zelf een fraaie showroom gericht op verchillende woningaanpassingen. Deze kan ook benut worden voor een afspraak of om in alle rust inspiratie op te doen. U bent welkom op onze locatie: Takkebijsters 20 te Breda.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30