Home / Diensten / Zink en dakbedekking

in en om het huis

Zinkwerk & Dakbedekking

Zinkwerk

Zinkwerk behoort tot één van onze specialiteiten. Wij verzorgen het herstellen, reinigen, plaatsen of vernieuwen van zinken goten en alle voorkomende zink werkzaamheden in en om het huis.

We zijn gespecialiseerd in het onderhouden van daken, goten, balkons, afvoeren, gevels en meer. Uw huis verdient de beste zorg, en dat is precies wat wij bieden.

- Contact opnemen

Dakbedekking

Een dak moet uiteraard waterdicht zijn en een gebouw beschermen tegen extreme weersinvloeden van vandaag de dag. Uw wensen omtrent de dakbedekking staan uiteraard voorop. Logischerwijs wordt er tegenwoordig meer van dakbedekking verlangd; het moet mooi zijn en in de stijl van het huis of gebouw passen.

De kwaliteit van Zandberg begint met een goed en betrouwbaar advies. De basis hiervoor vormt de technische vakkennis en deskundigheid. Tijdens een inventarisatie ter plaatse wordt na zorgvuldig overleg met u als klant, een passend advies voor uw woning gegeven.

Dak- en zinkspecialist

Met onze zinkwerk- en dakbedekkingsdiensten verbetert u de kwaliteit van uw woning. U beschermt uw woning tegen lekkages en waterschade. Of het nu gaat om het vernieuwen van zinken goten of het optimaliseren van uw dakbedekking, wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Transparantie & duidelijkheid

Onze werkwijze

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30