Zandberg BV

Als de overheid niet op tijd ingrijpt, dreigt er in 2030 een landelijk watertekort. U kunt zelf nu al in en om uw huis aanpassingen doen om drinkwater te besparen. We delen 4 waterbesparing tips met u.

Lees meer

Zandberg is uw specialist als het gaat om woningaanpassingen. We voeren uw woningaanpassing uit met gespecialiseerde en allround vakmensen met jarenlange ervaring. We werken uitsluitend met ons eigen personeel en voeren woningaanpassingen uit zonder externe partijen. Zo wordt de aanpassing in uw woning vakkundig, zo snel mogelijk en met zo min mogelijk overlast gerealiseerd.

Lees meer

Zo lang mogelijk veilig thuis wonen, daar helpt Zandberg graag aan mee en de Gemeente Breda ook. Wij voeren al méér dan 30 jaar woningaanpassingen door om zo jong en oud zo lang mogelijk, zelfstandig, veilig en comfortabel thuis te laten wonen.

Lees meer

Op een fijne manier ouder worden. Gewoon thuis in uw eigen huis. Dat is wat de meeste mensen willen. En dat kan vaak ook. Het helpt als u zich op tijd goed voorbereidt. Hoe? Daarover gaan we graag met u persoonlijk in gesprek tijdens de bijeenkomsten van Wonen met Gemak / Op Tijd Goed Voorbereid.

Lees meer

Zandberg wil graag een bijdrage leveren om het bedrijfspand zo duurzaam mogelijk te maken. Wij maken al een tijdje gebruik van een slimme thermostaat en slimme verlichting. Recent zijn er op het bedrijfspand zonnepanelen geplaatst om onze eigen energie op te wekken en het milieu te beschermen door CO2 uitstoot te beperken.

Lees meer

Het zal inmiddels bij de meeste huishoudens wel bekend zijn, per 1 juli van dit jaar is het voor alle huiseigenaren verplicht om rookmelders te plaatsen. Hangt bij jullie nog niet op elke verdieping een rookmelder? Lees dan verder. Voor wie van toepassing? Voor nieuwbouwwoningen was het al verplicht om op elke verdieping een rookmelder […]

Lees meer

Voor velen is een toiletdouche nog nieuw en onbekend. Toch stijgt de vraag naar de toiletdouches enorm. Wilt u meer weten over de verschillende beschikbare toiletdouche modellen en de voordelen? Kom dan een keer langs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden en wat het beste bij u past.

Lees meer

Een onderwerp wat al vaker in het nieuws is geweest, loden leidingen. Recentelijk heeft het kabinet besloten een verbod op loden leidingen in te gaan voeren voor ‘kindlocaties’ en huurwoningen. Lees verder al u wilt weten of uw loden leidingen in uw huis heeft of wilt u advies/hulp om deze leidingen te laten verwijderen.

Lees meer
   

Website & Design: Rubberplants | Digital Agency