Zandberg BV

Het zal inmiddels bij de meeste huishoudens wel bekend zijn, per 1 juli van dit jaar is het voor alle huiseigenaren verplicht om rookmelders te plaatsen. Hangt bij jullie nog niet op elke verdieping een rookmelder? Lees dan verder. Voor wie van toepassing? Voor nieuwbouwwoningen was het al verplicht om op elke verdieping een rookmelder […]

Lees meer

Voor velen is een toiletdouche nog nieuw en onbekend. Toch stijgt de vraag naar de toiletdouches enorm. Wilt u meer weten over de verschillende beschikbare toiletdouche modellen en de voordelen? Kom dan een keer langs en laat je inspireren door de vele mogelijkheden en wat het beste bij u past.

Lees meer

Een onderwerp wat al vaker in het nieuws is geweest, loden leidingen. Recentelijk heeft het kabinet besloten een verbod op loden leidingen in te gaan voeren voor ‘kindlocaties’ en huurwoningen. Lees verder al u wilt weten of uw loden leidingen in uw huis heeft of wilt u advies/hulp om deze leidingen te laten verwijderen.

Lees meer

Energiebesparing is al jaren een populair onderwerp waar veel over wordt gesproken en geschreven. Sinds de laatste jaren wordt ook het besparen op het gebruik van water vaker genoemd. Met de gortdroge en warme zomers van de afgelopen jaren is duidelijk geworden dat watertekorten een reëel probleem vormen.

Lees meer

Klanttevredenheid is een speerpunt van Zandberg BV. Wij geloven in de kracht van een sterk en tevreden netwerk in de regio van Breda. Maandelijks hebben wij zeer veel particuliere en zakelijke projecten waar wij aan de slag mogen. Benieuwd naar al onze referenties? Of juist onze diverse diensten? Neem contact op met Zandberg BV en wij helpen u graag verder.

Lees meer

Goede bedrijfskleding is noodzakelijk voor bescherming van ons personeel. Eveneens speelt het een hoofdrol bij de uitstraling van ons bedrijf. Onze monteurs dragen letterlijk de huisstijl van Zandberg. Dat geeft vertrouwen bij de klant en onze monteurs zien er netjes en verzorgd uit.

Lees meer

Met de helaas tot nu toe erg natte zomer in Nederland blijven de mensen die niet op vakantie gaan nu meer binnenshuis dan normaal. Een van de nadelen van grote hoeveelheden regen zoals in de afgelopen tijd zijn lekkages. Zowel binnen als buiten kunt u er in huis last van hebben. In dit artikel de meest voorkomende soorten lekkages in het huis.

Lees meer

Terugkerende vakantiegangers lopen een verhoogde kans op een legionella-infectie in eigen huis. Burgers kennen vaak niet de gevaren van kranen die langer dan een week niet worden gebruikt. Volgens Techniek Nederland worden hierdoor onnodig veel mensen na de vakantie besmet met legionella. De installateursvereniging heeft de tips om legionellabesmetting te beperken op een rij gezet.

Lees meer

Met de steeds extremere temperaturen is klimaatbeheersing zeer actueel in Nederland. Toepasbaar op zowel het verwarmen als het koelen van het huis, zorgt een klimaatsysteem voor een prettig leefklimaat in uw woning. Zorg dat u er zowel tijdens de warme zomers als de koudere winters aangenaam bijzit!

Lees meer
   

Website & Design: ROI verhogen