Home / Over ons / Historie

Zandberg B.V.

Bedrijfshistorie

Historie familiebedrijf

Zandberg B.V. te Breda, opgericht in 1991 is dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken wij met ons team, klanten en opdrachtgevers keihard om ons keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden wij ook. Wij halen onze motivatie uit de zeer positieve reacties die wij meermaals mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.

1991

Ruim 30 jaar geleden, in 1991, begon ons Zandberg-avontuur. Dat was het jaar waarin Martin van Hooijdonk en Wim Pannekeet hun eerste bedrijfsbus en loods aanschaften aan de Fatimastraat. De keuze voor de naam Zandberg was snel gemaakt, omdat beide ondernemers in deze wijk woonden.

1994

In 1994 groeiden we verder en verhuisden we naar een ruimer pand met kantoor en loods in het kloppende hart van de wijk Zandberg.

2005

In 2005 beleefden we een bijzonder moment toen Zandberg verhuisde naar het pand waar we nu nog steeds gevestigd zijn. Die verhuizing was niet alleen noodzakelijk vanwege onze groei, maar ook om logistieke redenen. Het werd een plek waar ons bedrijf flink kon groeien.

2015

In 2015 namen we afscheid van Wim, wat natuurlijk een verandering met zich meebracht. Toch bleef de kracht en energie van Zandberg onverminderd sterk.

2016

In 2016 verwelkomde Zandberg nieuwe eigenaren, Jaap en Pim, die mede-eigenaren werden. Het was een periode van vernieuwing en hernieuwde energie.

Team Zandberg Breda | Zandberg B.V

2017

Een jaar later, in 2017, onderging Zandberg een metamorfose met een nieuwe huisstijl en website. Deze nieuwe website en stijl sloten nog beter aan bij Zandberg, na de groei en evolutie van ons bedrijf.

2021

In 2021 bereikten we een mooie mijlpaal met de volledige overdracht van Martin aan Jaap en Pim, waardoor zij nu de trotse eigenaars zijn. Deze stap symboliseert niet alleen continuïteit, maar ook het diepe vertrouwen in de toekomst van Zandberg.

2023

Nu kijken we met trots vooruit naar een nieuwe fase met de gerealiseerde overname van Joosen in 2023. Deze gebeurtenis markeert een verdere uitbreiding van ons Zandberg-verhaal en belooft voortdurende groei en succes. Terwijl we deze mooie reis voortzetten, blijft één ding onveranderd: onze toewijding om u als klant te helpen. We zijn vastbesloten om u te ondersteunen in het vervullen van uw behoeften en wensen en staan voor u klaar.

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30