Trapliften

U wilt graag in uw huidige woning blijven wonen maar het traplopen wordt moeilijker, kost u teveel energie en/of is niet meer veilig? Ook hier heeft Zandberg een passende trapliftoplossing voor. Zandberg is namelijk partner van Handicare Trapliften.

Voor iedere trap biedt Handicare diverse oplossingen. Voor elke trap en elk budget heeft Handicare een traplift op maat, geheel aangepast aan uw persoonlijke eisen en wensen. Handicare heeft een zeer uitgebreid assortiment voor zowel rechte trappen als met een bocht waaruit u een keuze kunt maken. Daarnaast biedt Handicare u de gelegenheid voor de aanschaf van een volledig nieuwe traplift echter is het ook mogelijk een occasion te laten plaatsen. Naast kopen behoort huren van een traplift ook tot de mogelijkheid.

De aanschaf van een traplift

Om een juiste, op maat gekozen traplift samen te stellen, uw keuze zo persoonlijk mogelijk te maken  en u te voorzien van uitgebreide informatie over alle mogelijkheden en de beste oplossingen geven onze adviseurs u graag advies. U koopt een traplift echter niet elke dag en vaak ook maar één keer in uw leven!

Beste Prijs gegarandeerd

Naast een gedegen advies wilt u er ook zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. Om een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen is het nodig om uw persoonlijke situatie en wensen te beoordelen. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak met de Handicare Trapliftexpert.

Uw keuze voor Handicare Trapliften

Handicare logo - Zandberg B.V.
Beste prijs gegarandeerd, sticker - Zandberg B.V.
Handicare Trapliften, Vrouw op traplift met boeken - Zandberg B.V.Handicare Trapliften, man en vrouw informeren over trapliften - Zandberg B.V.