Voor een nieuwe zeer gewaarde klant hebben wij boven en beneden een Geberit Aquaclean Mera mogen plaatsen. De Mera is perfect voor iedereen die zichzelf wilt verwennen met een extra portie welness.

Er ontstaat een strakke en frisse look door het mooie witte porselein dat perfect combineert met de antracieten tegels en verchroomde accenten van de badkameraccessoires. De afstandsbediening is op een minimalistische wijze in het interieur verwerkt. De Geberit Aquaclean Mera is ook per app te bedienen. In de app kunnen persoonlijke instellingen worden geconfigureerd en opgeslagen.

Naar aanleiding van de positieve ervaring die de klant met Zandberg heeft gehad, ontvingen wij een lovende review:

“Zandberg B.V. werkt snel, efficiënt en vakkundig. Je hoeft als klant geen weken te wachten bij het oplossen van problemen, Zandberg B.V. is was voor ons een intermediair voor het inschakelen van andere disciplines wanneer dit nodig was. De medewerkers zijn vriendelijk en werken zeer schoon!”

Deze positieve review leidde tot wederom een mooie nieuwe opdracht. We mogen voor deze klant nu ook de badkamer volledig gaan verbouwen.

Wilt u ook genieten van een luxe reiniging met water? Het enige wat u nodig heeft is een extra water- en stroomaansluiting. Heeft u een Geberit inbouwreservoir, een meterkast naast de toiletruimte of een kruipruimte onder het toilet? Dan is het heel eenvoudig om uw huidige wc te vervangen door een Geberit AquaClean douchewc en is een verbouwing niet nodig om te kunnen genieten van reiniging met water.

Van 1 mei tot 30 november 2023 hebben we voor u een interessante actie!: U ontvangt tot €200,– terug op de installatiekosten van uw Geberit AquaClean douchewc door Zandberg B.V. Klik hier voor meer informatie.