Home / Portfolio / Heerbaan te Breda

Heerbaan, Breda

professionele aanpak

Nieuwe badkamer

Een professionele aanpak leidt tot mooie resultaten. Dat is goed te zien bij de opdracht die we hebben mogen realiseren aan de Heerbaan te Breda. De opdrachtgever wilde een ruime nieuwe badkamer realiseren, grenzend aan de slaapkamer. Het resultaat is een luxe, moderne en strakke badkamer. Wij hebben de installatie van de badkamer compleet gerealiseerd. Alle voorbereidingen met betrekking tot leidingwerk zijn verricht en de badkamer is compleet door Zandberg betegeld.

Van vraag tot resultaat

De plaatsing van de Geberit Aquaclean geeft een strakke en frisse look door het mooie witte porselein dat perfect combineert met de brede wasbak en bad in wit keramiek. Zo heeft de basis van de badkamer een luxe en rustige uitstraling. De chromen designradiator matcht mooi met de grijze tegel. De inbouwkranen in douche en boven de wasbak bieden een rustige sfeer en geven het geheel een ruimtelijk gevoel.

De badkamer is naar alle tevredenheid opgeleverd en opdrachtgever kan de komende jaren heerlijk genieten van een prachtige badkamer voor optimaal woongenot.

Geberit AquaClean

Wilt u ook genieten van een luxe reiniging met water? Het enige wat u nodig heeft is een extra water- en stroomaansluiting. Heeft u een Geberit inbouwreservoir, een meterkast naast de toiletruimte of een kruipruimte onder het toilet? Dan is het heel eenvoudig om uw huidige wc te vervangen door een Geberit AquaClean douchewc en is een verbouwing niet nodig om te kunnen genieten van reiniging met water.

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30