Home / Portfolio / Talmastraat te Breda

Talmastraat, Breda

dakopbouw

Realisatie badkamers, toilet en vloerverwarming

Goede professionele samenwerking leidt tot prachtige resultaten. De Talmastraat te Breda is hier een perfect bewijs van. Het resultaat van deze samenwerking met onze partner Alexander de Bont heeft geleid tot ruime, elegante en luxe badkamers met toilet. Wij hebben de installatie van de 2 badkamers met toilet compleet gerealiseerd. Daarnaast is door ons de vloerverwarming volledig geinstalleerd. Alle voorbereidingen met betrekking tot leidingwerk en afmontage zijn verricht en met trots delen we het eindresultaat.

Klant vertelt

Joost en Ilona uit Breda kochten hun woning 3 jaar geleden en in de coronatijd kregen zij steeds meer behoefte aan een aparte werkruimte. Maar daar bleef het niet bij. Er werd besloten een complete dakopbouw te realiseren met daarin een slaapkamer, badkamer en sportruimte.

Van vraag tot resultaat

De foto’s brengen het prachtige eindresultaat goed in beeld. De installaties van de badkamers hebben we verricht door het plaatsen van wasmeubels, inbouwkranen, bad en toilet. De badkamer heeft een luxe elegante look door de gouden tegels die speels gecombineerd zijn met een houtlook pvc vloer.

Alle elementen lopen vloeiend in elkaar over waardoor de dakopbouw als een modern geheel oogt. De badkamer is van alle gemakken voorzien. Met een surface wastafel loopt het water schuin af in een brede goot. Dit zorgt voor een echte welness beleving. Ook het bubbelbad, het zwevende toilet en de losse waskom dragen bij aan een echt spa gevoel aan huis. Met als kers op de taart de heerlijk ontspannende sauna.

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30