Home / Portfolio / Bungalow te Breda

Bungalow V. Breda

Renovatie bungalow

Realisatie badkamers, keuken en zinkwerk

In opdracht van onze partner bouwbedrijf Balemans hebben we verschillende verduurzamende werkzaamheden uitgevoerd aan deze mooie bungalow. We hebben het leidingwerk en de riolering voor twee badkamers volledig verzorgd. Van de toevoer van schoon water tot de afvoer van vuil water, alles is vakkundig aangelegd om een optimale functionaliteit te garanderen. Daarnaast hebben we ook het leidingwerk voor de keuken geïnstalleerd en alle bovengenoemde werkzaamheden nauwkeurig afgemonteerd.

Jarenlang onderhoudsvrij

Niet alleen binnen, maar ook buiten deze bungalow zorgden we voor een vlekkeloze afvoer. Het complete grondriool buiten is vervangen, zowel voor vuil- als schoonwater. Hierdoor is er nu een duurzaam en betrouwbaar rioleringssysteem dat jaren meegaat. Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen en volgens de laatste technische standaarden, zodat er geen omkijken meer is naar de riolering.

Zinken afwerking

Tot slot hebben we het zinkwerk rondom de bungalow vernieuwd, inclusief de vervanging van de zinken regenpijp. Dit zorgt niet alleen voor een betere afwatering, maar ook voor een fraaie afwerking van de woning. Ons team van experts staat garant voor vakwerk en kwaliteit, waardoor de bewoners met een gerust hart kunnen genieten van hun vernieuwde bungalow.

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30