Home / Portfolio / Mgr. van Hooijdonkstraat te Breda

Mgr. van Hooijdonkstraat, Breda

aanbouw

Realisatie sanitair en zinkwerk

Het mooiste van ons vak wordt vaak weggestopt! Veel werk van een loodgieter / installatiebedrijf is vaak ten einde van het resultaat niet meer zichtbaar. Zo ook bij dit mooie project. In samenwerking met onze partner Alexander de Bont hebben wij deze aanbouw mogen realiseren en dan met name het installatiewerk- en afmontage sanitair binnenshuis en aan de buitenzijde het zinkwerk.

Opdrachtgever wilde in de nieuwe aanbouw een multifunctionele ruimte creëren. Waar werken en ontspannen dicht bij elkaar liggen.

Technische ruimte

In de aanbouw is een nieuwe technische ruimte gemaakt waarin, vanuit het bestaande woonhuis, de installatie is opgepakt. Er is een nieuwe CV ketel geplaatst, water- gas- en CV voeding is aangelegd, alsmede vloerverwarming en MV systeem en de gehele woning voorzien van airconditioning voor het afgeven van zowel warmte als koeling.

Van vraag tot resultaat

Door de marmeren tegels en prachtige inbouwkranen in de badkamer heeft deze een rustige en luxe uitstraling. Opdrachtgever heeft gekozen voor een Geberit Aquaclean toilet voor optimaal gevoel van welzijn.

Bij de pantry in de multifunctionele ruimte heeft Zandberg de voorbereidingen getroffen voor de installatie van een Quooker zodat opdrachtgever binnen handbereik is voorzien van alle gemakken.

Aan de buitenzijde is tegen de nieuwe boeidelen zinken bekleding aangebracht, waarbij onze zinkwerkers het oude met het nieuwe gedeelte van de woning naadloos in elkaar hebben laten overlopen.

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30