Woning renovatie Villa Breda | Living | Zandberg B.V.
Home / Portfolio / Villa in Ginneken te Breda

Villa in Ginneken, Breda

monumentale villa

Renovatie: moderne luxe in klassieke stijl

Soms zijn er unieke projecten met een bijzonder historisch verhaal in ons portfolio die ons extra trots maken. Zo ook deze prachtige villa in het Ginneken te Breda.

De opdracht vanuit de klant was om de monumentale villa uit 1860 in ere te herstellen; van een groot pand met kantoorfunctie tot een goed bewoonbare ruime woonvilla. Deze villa moest een plek worden voor een gezin met drie dochters. Een plek waar het gezin écht thuis is. De uitstraling van een klassiek monumentaal pand, maar dan met de kwaliteit van de moderne tijd; Moderne luxe in klassieke stijl.

Communicatie en planning

In opdracht van onze partners van bouwbedrijf Balemans en het Badhuys hebben we voor opdrachtgevers Toine en Yvonne een prachtig resultaat kunnen neerzetten. Door een strakke planning en goede onderlinge communicatie, lukte het om binnen een half jaar alle werkzaamheden uit te voeren.

We willen onze partners hartelijk bedanken voor deze succesvolle samenwerking. We zijn trots dat we onze expertise in hebben kunnen zetten bij zo’n omvangrijk en bijzonder project en dat het eindresultaat zo mooi geworden is!

Van vraag tot resultaat

We hebben voor deze klant een prachtige badkamer mogen monteren, met ligbad en inloopdouche, mat chromen kranen en een dubbele wasbak. De marmeren wand zorgt voor een luxe en duurzame uitstraling en is goed zichtbaar door de glazen wand. Daarnaast hebben we de dakgoot aan de voorzijde gerestaureerd.

Als Partner van Balemans hebben we de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Demonteren en afvoeren van al het oude leidingwerk
  • In alle vertrekken alle leidingwerk vernieuwd
  • In alle vertrekken alle afvoeren vernieuwd
  • Leidingwerk voor badkamers en toiletten gemaakt
  • Restauratie dakgoot voorzijde

Als Partner van Het Badhuys:

  • Complete badkamer gemonteerd en afgewerkt
  • Toiletten gemonteerd en afgewerkt

 

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30