Home / Werkwijze

Dienstbaar. Doortastend. Deskundig

Zandberg werkwijze

Kennismaking en inspiratie

Bij onze kennismaking organiseren we een eerste ontmoeting om uw wensen, de mogelijkheden en ons advies hierin te bespreken. We gaan dieper in op uw wensen met onze specialisten en verkennen verschillende opties. Na deze kennismaking bieden we de mogelijkheid tot verdere samenwerking, waarbij we een gedetailleerde investering opstellen.

Design en ontwerp

We werken aan een ontwerp dat perfect aansluit op uw wensen. De keuze van materialen, afwerking en de aankoop van materialen maken deel uit van deze fase. We plannen het bouwproject zorgvuldig met duidelijke milestones en bieden een gedetailleerde investering aan.

Start de bouw / verbouwing

De start van de (ver)bouw bereiden we grondig voor door het opstellen van een uitvoeringsplanning. Ons eigen realisatieteam, bestaande uit ervaren vakmensen in elke discipline (tegelzetter, installateur, dak/zink meester), werkt netjes en secuur. We houden u regelmatig op de hoogte met updates over de voortgang. Uw aanspreekpunt begeleidt het gehele project van begin tot einde, zodat u uw vragen altijd kunt stellen. Tijdens de uitvoering voeren we verschillende kwaliteitscontroles uit zodat uw project perfect opgeleverd kan worden.

Afronden en opleveren

De oplevering is een feestelijk moment waar we samen het project inspecteren en eventuele vragen of opmerkingen bespreken. We maken de laatste afrekening van eventueel meer- en minderwerk en voltooien het bouwproject.

Nazorg en service

Onze nazorgservice staat garant voor de levering van vakwerk, kwaliteit, en uitstekende service. Ook na oplevering heeft u de mogelijkheid om vragen, problemen, of gebreken te melden. Indien nodig herstellen we eventuele schade tijdens de nazorgperiode. We volgen garantiebepalingen op en houden een follow-up op eventuele zorgen. Tot slot overhandigen we alle relevante documenten aan u.

Met deze heldere werkwijze streven we ernaar om uw project tot in de kleinste details te realiseren. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan en uw wensen werkelijkheid te maken.

Stuur een bericht

Neem vrijblijvend contact op

Of maak een afspraak voor een bezoek in onze huiskamer. In alle rust inspiratie opdoen en uw verbouwplannen bespreken. Hier kunt u rustig uw wensen doornemen met een Zandberg specialist om tot een sterk plan van aanpak te komen.

Openingstijden

Ma. - Vr.08:30 — 16:30